Vrei sa cumperi spuma activa auto profesionala? Compania Selfy este specializata in comercializarea consumabilelor destinate spalatoriilor auto. Poti cumpara de la noi de pe site orice tip de detergent auto sau produs de curatare al masinilor, asadar viziteaza acum pagina Magazin si descopera oferta Selfy.

Beneficiile clientilor Selfy

  • Clientul fidel Selfy primeste de la firma noastra cadou un E-book despre dezvoltarea afacerilor de tip “spalatorie self-service”. Exista in acest ghid o multime de sfaturi practice pentru patronii de spalatorie auto. In cazul in care esti un patron de spalatorie auto, apeleaza cu incredere la materialele disponibile in acest E-book din partea Selfy.
  • Transportul este gratuit. Produsele Selfy sunt de inalta calitate si clientii nostri comanda frecvent de pe website-ul selfy.ro. Ne-am gandit sa fim alaturi de patronii care cumpara produsele noastre, asadar oferim transportul oricarui produs comandat de pe platforma noastra GRATUIT.
  • Timpul este o prioritate. Noi intelegem ca timpul este important si valoros. Din respect pentru clientii nostri, oferim transportul in timp record. Intra pe site si selecteaza produsele de care ai nevoie pentru spalatoria ta auto. Noi ne ocupam de comanda si iti trimitem produsele in cel mai scurt timp posibil. Livrarea dureaza maxim 48 de ore de la momentul in care este completata comanda. Daca faci comanda azi de ceara auto lichida, de spuma activa alcalina sau de spuma auto activa primesti comanda in maxim 2 zile.
Spuma activa auto profesionala
Spuma activa auto profesionala

Spuma activa auto profesionala – calitate superioara

Produsele de calitate superioara iti asigura satisfactia clientilor. Alege produsele noastre si vei simti o imbunatatire a afacerii tale.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Call Now ButtonComenzi telefonice (L-V 9-18)